tiistai 29. marraskuuta 2016

Lähes valmiit täytöt

Viimeinen viikko on paiskittu aika lujaa töitä raksalla. Koska sokkelivalu lykkääntyi viikolla, jäi aikaa sisä- ja ulkotäytöille ainoastaan viikon verran. Tahti on siis ollut melkoinen! Sisätäyttöön tuli pohjalla 0-32mm sepeliä, jonka päälle vielä salaojasoraa. Sisätäytön pitää olla korossa 2 cm tarkkuudella, joten laser on viuhunut yössä jo muutaman päivän. Eilen kuitenkin heitimme yläviitoset sisätäytön kunniaksi!

Tänään Arttu onkin sitten puuhannut ulkotäyttöä apuvoimien kera. Saimme jälleen lainaksi pienen kaivinkoneen, jolla hoitui myös sisätäyttö. Ulkotäyttöön käytimme hiekkaa, jonka alla on siis routaeristykset. Voilà, ja täytöt ovat lähes valmiit. Niin siis lähes. Ulkotäyttöön tarkoitettu maa loppui hivenen kesken talon yhdellä (lyhyellä) sivulla, joten sen puolen ulkotäyttö jää nyt kevääseen. Silottelimme kuitenkin senkin puolen, joten eiköhän siihen rakennustelineet saa. Alla oleva kuva on ainoa (surkea) todistusaineistomme koko touhusta, tämä vuodenaika ei todellakaan suosi valokuvausta...



Valmista tuli siis päivä ennen rakennusporukan saapumista, joten tiukille meni. Mutta me tehtiin se! Tai itseasiassa kiitos tästä kuuluu tuplavuoroa paiskineelle Artulle, joka hoiti homman mallikkaasti kotiin allekirjoittaneen avustaessa parhaan kykynsä mukaan. Nyt jännitetään loppuviikon toimituksia, en voi uskoa että talo alkaa ihan kohta tipahdella tontille! Vielähän meidän talo on vain kasa lautoja, mutta tavoite on kuitenkin edelleen kirkkaana mielessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!