torstai 8. joulukuuta 2016

Harjakaiset

Viime perjantaina koitti vihdoin odotettu juhla, nimittäin harjakaiset! Kahdessa päivässä talomme nousi harjakorkeuteen, mikä tuntuu ainakin itsestäni aivan uskomattomalta. Seinien rungot koottiin ensin sorapatjan päällä, jonka jälkeen ne nostettiin pystyyn nosturilla. Kolme päivää töiden aloituksesta meillä on jo etu- ja takapihan katosten rungot.

Raksaporukan mukaan tällä viikolla talo on jo tiivis. Tämä aikataulu tuntuu melko nopealta, sillä eilen päivällä tulevat Paroc-villat ja keskellä viime yönä ovat ilmeisesti saapuneet Gyproc-levyt, ja tänään tulevatikkunat. Kattopeltien on ilmoitettu saapuvan viikolla 48, eli tällä viikolla. 

Tilaussopimuksessa ei muuten ole turhaan mainintaa siitä, että kenen vastuulla siivous on. Vaikka rakentamista on takana vasta kolme päivää, on roskaa jo nyt ihan kiitettävästi. Tietää ainakin mitä tekee iltaisin...Nämä kuvat ovat viime perjantailta, nyt ollaankin jo hieman pidemmällä! Eli tällä hetkellä katossa on ilmeisesti yksi kerros villaa ja ruodelaudat. Alla yksi huono kuva, joka napattu kiireessä eilen.

Toivottavasti viikonlopun kuvasaldo on jälleen hieman parempi!

-Erika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!